Herneitä satelee - Pippurin pinna kiristyy 

-------------------------------------------------------------

 

 

PIPPURIN KIRJASTO

 

PIPO PIPPURI JA RANTTALIX

 

Viheliäinen hiiri! Piti kissaperhettä suorastaan pilkkanaan. Vieläkään he eivät olleet saaneet selville, miten se onnistui nappaamaan herkkupalat hiirenloukusta joka ikinen yö jäämättä itse satimeen.

Pippuri-kissa yrittää kaikkensa saadakseen ruokaa varastelevan Ranttalixin kiinni, mutta turhaan. Lopulta on ryhdyttävä yhteistyöhön syötävän hankkimiseksi. Ranttalix paljastaa salaisuuden: naapurin pihalla on suuri jäteastia täynnä ihania ruuanjämiä  -  mutta sitä vartioi ilkeä koira!

Nyt on tehtävä sotasuunnitelma koiran pään menoksi. Saavatko kumppanukset narutettua Rohmu-Reiskan, jotta jäteastia voidaan ryövätä?

 

PIPO PIPPURI JA ILVES ILKIMYS

Kirja ilmestyy 14.9.2021

Pippurin sisko on kadonnut Rastasmetsään. Mitä sille on voinut tapahtua? Ei kai vain Louhimovuorella asuva ilves ole saanut sitä saaliikseen? Pippurin on lähdettävä etsimään Meiramia yhdessä hiiriystävänsä Ranttalixin kanssa.

"Meillä on syytä uskoa, että Iiro Ilkimys on napannut Meiramin kiinni", huolestunut Paksu-Pertta sanoi. "Iiron on nähty raahaavan raivokkaasti vastaan panevaa kissaa kohti Louhimovuorta. Eihän Rastasmetssä muita kissoja voi olla kuin tämä eksynyt kaupunkilaisressukka."

Pippuri veti salaa peitonkulman silmiensä eteen, jotta muut eivät olisi nähneet sen itkua. Meirami-parka! Heidän olisi lähdettävä heti pelastamaan sitä Ilkimyksen kynsistä.